سایت تفریحی ممسنی

سایت تفریحی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

خوشمزه ترین زیتون پرورده

 خوشمزه ترین زیتون پرورده

 

طرز تهیه زیتون پرورده

زیتون پرورده” از آن مزه هایی است که طرفداران بی شماری دارد. این روش در نواحی شمال ایران رایج است و بسیار سلامت و مقوی است.

 خوشمزه ترین زیتون پرورده

 

زیتون پرورده توی شمال با ترکیب رب انار و گردو روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دونه انار خشکیده درست می شود. تو تهران و بقیه ی شهرها سبزی های تازه ی شمالی گیر نمی آید و دونه انار خشک هم ممکنه تو فروشگاه های محصولات شمال پیدا بشود. سعی کنید حداقل رب انار رو از این فروشگاههای محصولات شمال و به صورت باز بخرید چون خیلی مزه اش متفاوته و بهتر از رب انارای بسته بندی است.

مواد لازم

مواد لازم اندازه
زیتون ۱کیلوگرم
رب انار ۱ ق غ
مغز گردو ۳۰۰ گرم
آب انار نصف استکان
دانه انار نصف پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
سیر رنده شده ۱ بوته
سبزی معطر مقداری
نمک میزان لازم
گلپر میزان لازم

زیتون پرورده

زیتون شور برای درست کردن زیتون پرورده

برای درست کردن زیتون پروده اگر از زیتون شور استفاده کردید حتما آن را بشویید تا از میزان نمکش کم شود.

مخلوط کردن زیتون با گردو و رب انار

بعد هسته زیتون را جدا کنید و مغز گردو را به همراه رب انار ترش یا رب ترش و شیرین ، آب انار و به همراه آن دانه های انار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

اضافه کردن سبزی و سیر در مرحله آخر

سپس سبزی معطر را خوب خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.بعد از اضافه کردن سبزی ،سیر را به همراه گلپر ، نمک و در آخر روغن زیتون ،به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. زیتون پروده را ۱ تا ۲ روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
102 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 3
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی