سایت تفریحی ممسنی

سایت تفریحی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

حلوای خوشمزه درست کنید

  • آپدیت
  • دسته بندی : خوشمزه ها تاریخ : چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷

دستور تهیه حلوای دو رنگ مجلسی:

حلوا مجلسی درست کردن نشان دهنده اهمیت میزبان به میهمان است و یکی از گزینه ها برای بهترین پذیرایی از میهمانان شما، درست کردن حلوا دو رنگ است که در ادامه روش درست کردن آن را شرح داده ایم و امیدواریم درست کنید و از طعم آن رضایت داشته باشید.

برای تهیه حلوای دورنگ به این موادی نیاز داریم :

مواد مورد نیاز میزان لازم
آرد ۳ پيمانه
پودر نشاسته ۱ پيمانه
كافی ميت ۱ پيمانه
کره ۱/۲ پيمانه
روغن مايع ۱/۳ پيمانه
پسته پودرشده ۱ پيمانه
زعفران دم كرده ۱ قاشق سوپخوری
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری

برای درست کردن شربت حلوای دو رنگ به مواد زیر نیاز داریم :

مواد مورد نیاز میزان لازم
شکر به میزان  ۲ و  ۱/۲ پيمانه
آب ۱ و ۱/۲ پيمانه

روش مرحله به مرحله برای تهیه حلوای دورنگ :

در ابتدا آرد را در یک تابه ای نسبتا بزرگ بریزید و آن را روي حرارت ملايم قرار دهید. سپس آن را مرتب با قاشق چوبی هم بزنيد تا بوی خامی آرد گرفته شود. دقت كنيد كه آرد نبايد در اثر تفت زیاد رنگش زیاد تيره شود.

زمانی که بوی آرد تفت داده شده به مشام تان رسید، پودر نشاسته را هم به آن اضافه كنيد. در این زمان مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقيقه روی حرارت تفت دهيد.

در ادامه پودر هل و كافی ميت را هم اضافه کنید و سپس تابه را از روی حرارت برداريد. مواد را با هم خوب مخلوط کنید و سپس این مخلوط را الک كنيد.

در ظرفی دیگر روغن و كره را بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم بگذاريد تا كره آب شود و با روغن مخلوط شود. همین قدر که کره آب شد، آن را از روی حرارت برداريد.

در مرحله بعدی مخلوط كره و روغن را به مواد خشک الک شده قبلی تان اضافه کنید و مرتب هم بزنيد تا حلوا يكدست و يكنواخت شود.

در گام بعدی، شكر را در آب حل کنید  و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و شهد آماده شود. این شربت تقریبا غليظ شده را از روي حرارت برداريد تا كمي سرد شود و از حرارت بیفتد. قالب مد نظرتان را آماده كنيد. كف و ديواره های این قالب را با كيسه فريزر بپوشانيد.

شربت سردشده را آرام آرام به مايه حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زمانی که حلوا آماده می شود. نصفی از این حلوای آماده شده را در قالب آماده شده بریزید و روی آن را  با پشت قاشق خوب صاف كنيد. پودر پسته را روی لايه اول حلوا بريزيد و آن را به صورت یکنواخت پهن كنيد.

سپس زعفران را به نصف ديگر از حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آن را در قالب ریخته و با پشت قاشق آن را صاف و يكدست كنيد.

روی حلوا را با کیسه فریزر  بپوشانيد و بگذارید قالب به مدت زمان چهار ساعت در يخچال بماند. بعد از.گذشت اين مدت زمان قالب حلوا را بيرون آورده و حلوا را با كمك نايلون از قالب برگردانید. حلوا را برش زده و در ظرف بچينيد.

به همین راحتی یک حلوای دو رنگ و مجلسی را می توانید تهیه کنید و امیدواریم در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید.

دستور تهیه حلوای آرد برنج , دستور تهیه حلوا با آرد گندم

نکاتی مهم که باید در پخت حلوا به آنها توجه کنید

  • آرد مورد استفاده برای پختن حلوا بسیار مهم است. باید بدانید که بهترین آرد برای تهیه حلوا آرد گندم، آرد سنگک، آرد‌های غنی شده و آرد سبوس‌دار هستند و چنانچه از این آردها برای درست کردن حلوا استفاده کنید، مطمئنا حلوای با ارزش غذایی بالاتری را آماده کرده اید.

نکته مهم : این انواع آرد‌ها که گفتیم نسبت به آرد سفید نیاز به زمان بیشتری جهت تفت‌دادن دارند و البته رنگ آرد سفید در مقایسه با رنگ حلوای به دست آمده از این آردها، زیباتر و شفاف تر است. همینطور دارای بافت لطیف‌تری هم هست. شما می توانید از آرد برنج و آرد نخودچی هم در پختن انواع حلوا استفاده کنید.

  • اگر می خواهید حلوای روشن و شفافی داشته باشید، می‌توانید مدت زمان تفت‌دادن آرد را کم کنید و در مقابل مقدار زعفران بیشتری را مورد استفاده قرار دهید.
  • توصیه ما در اینجا  آن است که ابتدا آرد را به تنهایی تفت دهید و بعد به آن روغن تان اضافه کنید. اگر این کار ار انجام دهید تغییر رنگ آرد برای شما قابل مشاهده است. این ترفند برای تازه کارها و مبتدی ها بسیار جواب می دهد
  • اگر حلوا به رنگ خیلی تیره را می پسندید، بعد از این که روغن را به آرد اضافه کنید به طور مرتب تفت دهید تا به رنگ دلخواه شما در آید.
  • حتما برای پختن حلوا از شهد استفاده کنید و هرگز شکر را به آرد اضافه نکنید. به این نکته هم دقت کنید که تا حلوا داغ است، شیرینی ان هم زیاد به نظر می رسد، پس جای نگرانی نیست.
  • مناسب ترین روش برای معطر کردن حلوا تان آن است که زعفران و گلاب را به شهد اضافه کنید.
  • به میزان ناسب شهد تهیه کنید، چنانچه میزان شهد کم باشد باعث می شود تا حلوای شما بافت منسجمنداشته باشد.
  • شهد را تا گرم است به حلوا اضافه کنید. چنانچه شهد شما خنک و یا سرد باشد، هم زدن حلوا به سختی انجام می‌شود و در نتیجه حلوا هم انسجام کافی پیدا نمی کند.
  • برای درست کردن شهد حتما نیاز نیست که شهد به قوام برسد، حل شدن شکر در آب کافی است.
  • چنانچه شهد زیادی در مقایسه با آرد تفت داده شده به حلوا اضافه کردید و حلوای تان شل شد، توصیه می کنیم که ظرف حلوا را مجدد روی حرارت ملایم بگذارید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
  • اگر برعکس اتفاق افتاد و شل بودن حلوا به علت اضافه‌کردن بیش از اندازه روغن بود، توصیه می کنیم مقداری آرد تفت داده شده را به آن اضافه کنید.
  • پیشنهاد ما  آن است که از قاشق چوبی براي هم زدن آرد و شربت در زمان پخت حلوا کمک بگیرید.

نکته مهم دیگر : حتما از میزان مناسب کره یا روغن در تهیه حلوا استفاده کنید چرا که اگر بیش از اندازهروغن بریزید، روغن می‌بندد و  چنانچه کم‌تر از حد معمول روغن بریزید، حلوای شما ترک خورده و بی شکل می شود.

    • برای برخی از خانمها این سوال پیش می آید که از چه روغنی برای درست کردن حلوا استفاده کنید؟ در این مورد باید بدانید که روغن جامد به خوب سرخ شدن آرد و پوك شدن حلوا کمک زیادی می‌کند. در مورد كره هم باید بدانید که طعم لذیذی به حلوا می‌دهد و در مورد روغن مايع هم باید بدانید که استفاده از آن حلوا را براق می کند.
    • اگر به هر دلیل در فصول سرد سال حلوا را درست می کنید، باید بدانید که روغن جامد برای پختن به تنهايي گزینه مناسبی نیست، چرا که استفاده از روغن جامد باعث می شود تا حلوتا سفت شود و مزه و ظاهر ان هم خوب نمی شود.
    • برای پختن حلوا در حجم زیاد مثلا برای صد نفر، شما می توانید از ۱۰ پیمانه آرد استفاده کنید.
    • خانمهای کدبانو به این نکته دقت لازم را داشته باشند که، برای تزیین حلوا بگذارید حلوای تان کمی خنک شود چون حلوای گرم به خوبی فرم نمی گیرد.

 

 

 

 

برای سلامتی امام زمان دعا میکنید……؟


چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
96 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی